I HOME I CURSUSAANBOD I PARTNERS I CONTACT

PARTNERS

ETC Design Center en ETC Academy

Vanaf de oprichting in 1981 is het doel van ETC Design Center Europe het scheppen van een platform voor zowel de interieurprofessional als de consument, een platform dat stimuleert, inspireert en gedreven wordt door innovatieve ideeën. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen exposanten en bezoekers die waardevol is voor alle partijen.

ETC Design Center Europe blijft zich ontwikkelen om een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoge interieurcollecties te bundelen in een collectief dat alles biedt op het gebied van interieur. ETC Design Center Europe is dan ook de plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur en is door de jaren heen uitgegroeid tot het design center van Europa.

Vandaag de dag heeft ETC Design Center Europe ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment, dat wordt vormgegeven door 90 verschillende exposanten op het gebied van interieur en exterieur. Al deze exposanten samen vertegenwoordigen meer dan 500 verschillende merken wat er voor zorgt dat ETC Design Center Europe de plek is voor de interieurliefhebber en professional.

Onder de noemer ETC Academy worden er diverse cursussen en workshops georganiseerd gericht op de gehele doelgroep die zich bezighoudt met interieurontwerp, -inrichting, -styling etc. Bekijk voor het volledige aanbod van cursussen en workshops de site van ETC (klik hier).

 

Jannemieke Fotografie

Fotografie met aandacht... dat is de kernwaarde van de wijze waarop ik (Jannemieke) fotografeer. En of het dan gaat om een interieur, een bedrijfsruimte, een persoonlijk portret, een reportage of iets anders, aandacht is wat het verschil maakt.

Met aandacht kijken naar wat u fotografeert, hoe u het fotografeert en achteraf bewerkt maken dat u met een beeld iets kunt bereiken. En wat u wilt bereiken hangt van uw eigen doelstellingen af. Wilt u uw eigen vaardigheden als styliste of interieurarchitect onder de aandacht brengen dan zal u met een foto die u presenteert net zo zorgvuldig om moeten gaan als met het proces dat vooraf ging aan het opleveren van het interieur. Klopt de foto niet, lopen de lijnen niet recht, is de belichting niet goed, dit alles zal afbreuk doen aan het door u prachtig gecreëerde interieur.

Een cursus interieurfotografie kan u helpen om uw fotografievaardigheden te ontwikkelen om een interieur op een mooie manier vast te leggen, door het maken van overzichts-, detail- en sfeerfoto's. Het geven van cursussen is wat ik al jarenlang doe, kennis overdragen doe ik met veel plezier. Graag help ik u vanaf de basis tot aan verder gevorderde technieken om mooie interieurfoto's te maken.

© Jannemieke Fotografie