I Home I Portfolio I Info & Prijzen I Workshops I Alpe d'Huzes I Links I Contact I

Reportages

Een reportage is een beeldverhaal... het laat zien wat er gebeurt en het legt herinneringen voor altijd vast. Ik maak met liefde en plezier reportages tijdens verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een evenement, een feest of een begrafenis. Deze herinneringen kunnen samengebracht worden in een digitale presentatie, maar ook voor altijd vastgelegd in een mooi fotoboek.

 

Kunst- en Cultuurmanifestatie Hemmen: In 2018 wer in Hemmen en Zetten een groots opgezette Kunst- en Cultuurmanifestatie gehouden op en rond het landgoed De Heerlijkheid Hemmen. Het hoofdaccent van deze manifestatie lag op de beeldende kunst. Kunstenaars als Maria Roosen, Rob Sweere, Maarten Baas, studenten van ArteZ-Fine Art uit Arnhem, Baskische gastkunstenaars en vele anderen. Tevens was er een programma voor podiumkunsten met theatrale, muzikale en dansproducties door lokale en regionale gezelschappen.

Op vrijdag 14 september was de opening van de manifestatie vooraf gegaan door een parade van Zetten naar Hemmen. Ik heb van deze parade en ook op andere dagen tijdens de manifestatie foto's gemaakt. Deze reportages zijn via de volgende link volledig te bekijken: Link naar de reportages van de Kunst- en Cultuurmanifestatie.

Ereveld Vol Leven: Ereveld Vol Leven is geen kopie van de traditionele Dodenherdenking zoals wij deze elk jaar in Nederland kennen op 4 mei. Het is juist een nieuwe vorm van herdenken ter ondersteuning van dat wat wij kennen. Om mensen (en vooral ook jongeren) een beeld te bieden waarin hopelijk duidelijk(er) wat de gevolgen van oorlog zijn. Niet alleen voor diegene die zijn gesneuveld door oorlogsgeweld, maar ook voor de nabestaanden die achterbleven en de generaties die volgden.

Alpe d'HuZes en BIG Challenge: Sinds 2009 zet ik mij als vrijwilliger in voor het evenement Alpe d'HuZes en het team BIG Challenge. Omdat ik voor beide veel reportages maak heb ik hier op mijn website een eigen gedeelte voor ingericht. Klik om hier naar toe te gaan op Alpe d'HuZes bovenaan in de menubalk.

Een serie bijzondere portretten laat ik graag hier zien:

Dierenartsenpraktijk: Op de dierenartsenpraktijk de Baronie in Prinsenbeek komen veel vogels op het spreekuur....
Hoogstamfruit Hemmen: Adopteer uw eigen appelboom en geniet jaarlijks van een heerlijke bloesempicknick en natuurlijk in het najaar van de heerlijke appels van uw eigen boom...