I Home I Portfolio I Info & Prijzen I Workshops I Alpe d'Huzes I Links I Contact I

Boeken en bladen

De foto's van Jannemieke Fotografie komt u tegen in boeken en bladen. Dit zijn foto's in opdracht gemaakt of bijvoorbeeld foto's van Alpe d'HuZes.

Heerlijk Hemmen Magazine

 

Een magazine waar ik bijzonder trots op ben is het Heerlijk Hemmen magazine. Liselotte Tap van Brasserie Heerlijkheid weet sinds 2015 jaarlijks een mooi magazine te maken. Een magazine boordevol met informatie over Hemmen, wetenswaardigheden, de bedrijven die er zitten en een agenda met vele activiteiten.

Liselotte verzorgt de volledige opmaak, teksten e.d. en ik maak veel foto's voor bij de artikelen. De foto's die ik met veel plezier in Hemmen maak, komen op deze manier mooi tot hun recht.

Sinds 2017 komt er een Halfje Heerlijk Hemmen uit, een kleiner formaat, maar wel met dezelfde sfeer als de grote zus. Halfje Heerlijk Hemmen wordt jaarlijks uitgegeven door Brasserie Heerlijk Hemmen.

Vakbladen

 

Voor diverse vakbladen, waaronder Stal & Akker, maar ik regelmatig foto's bij interviews en reportages.

Digitaal magazine Alpe d'HuZes

 

 

 

Tijdens de koersweek van Alpe d'HuZes (ca. de eerste week van juni), wordt er een digitaal magazine gemaakt. In dit magazine achtergrondverhalen, interviews en vele foto's van hoe de koersweek er uit ziet. Dagelijks wordt er een magazine gemaakt. Samen met de andere fotografen van het fototeam zorgen we voor een divers aanbod aan beeldmateriaal.

 

De digitale magazines kunt u bekijken door hier te klikken.

 

BIG Challenge "samen strijden, fietsen en klimmen"

Alleen een enkele dwaas blaast tegen de wind, maar met zijn allen kunnen we de windrichting veranderen.' Een lijfspreuk van veel Alpe d'Huzes-fietsers. En zeker ook van BIG Challenge fietsers.

Dit boek brengt het ontstaan van BIG Challenge in beeld, vertelt over de diversiteit aan acties door heel Nederland en laat zien hoe individuen boven zichzelf kunnen uitstijgen. Laat het een inspiratiebron zijn voor huidige - maar vooral toekomstige - deelnemers, vrijwilligers, partners en sponsoren, zodat we de bijdrage van BIG Challenge naar nóg grotere hoogte kunnen laten stijgen.

Zo maken we het onmogelijke mogelijk.

De volledige opbrengst van dit boek is via BIG Challenge gedoneerd aan Alpe d'HuZes / KWF.

 

'

 

Fotoboek: Mijn focus op Landgoed Hemmen

boek

Dit boek bevat 60 pagina's met natuur- en landschapsfoto's gemaakt op Landgoed De Heerlijkheid Hemmen. Foto's van de winter met zijn mooie mistige dagen en de belofte van het nieuwe seizoen, gevolgd door het nieuwe groen van het voorjaar, dan de zomer met het licht dat speels door de bomen valt en tot slot de herfst met zijn pracht aan kleuren.

"Vooral de prachtige belichting waarin het schijnsel van mist en zon een aantal foto's een mystiek karakter geeft, spreekt mij bijzonder aan." Frans van Lynden, Rentmeester van Landgoed Hemmen

"Haar landschapsfotografie kenmerkt zich voornamelijk door een weidse en verstilde blik, terwijl ze in andere natuuropnames juist de kwetsbaarheid en veelzijdigheid van de flora en fauna vastlegt. Beelden waarin humor en oog voor detail van groot belang zijn." Kitty de Graaf, bestuurslid Stichting CNME 't Pakhuis

Het boek werd uitgegeven ter gelegenheid van de opening van CNME 't Pakhuis in 2012.

 

 

 

 

 

© Jannemieke Termeer