I Home I Portfolio I Info & Prijzen I Workshops I Alpe d'HuZes I Links I Contact I

FOTOGRAFIEWORKSHOPS

Voor cursussen interieurfotografie bij het ETC Design Center, klik hier.
 

JF Fotogroep 2018, reeds gestart

Voor wie: Zoek je een enthousiaste groep mensen om samen mee te fotograferen? Wil je meer weten en leren over fotografie? heb je de basis onder de knie, kun je overweg met o.a. diafragma en sluitertijd, maar wil je een stap verder? Schrijf je dan nu in voor de JF Fotogroep.

Negen bijeenkomsten in een jaar met velddagen, theorie-avonden, een lezing, een jaaropdracht en vooral veel gezelligheid en fotografieplezier. Een besloten facebookpagina om foto’s te delen en te bespreken.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: macro-, straat-, portret- en nachtfotografie, witbalans en kleurtemperatuur, gebruik van een flitser etc. etc. Het programma wordt in overleg met de deelnemers gemaakt.

Dagen en tijden:

dinsdagavond 20.00-22.00 uur 23 januari, 27 februari, 27 maart, 22 mei, 18 september, 20 november
zaterdag 9.30-13.00 uur 21 april, 30 juni, 27 oktober

Kosten: € 275,- (incl. 3x lunch op zaterdag, excl. toegangskaartjes, reiskosten etc.)

Aantal deelnemers: min. 7 max. 15

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

Klik hier voor een impressie van de activiteiten van de JF Fotogroep 2017

Klik hier om de fotoreportages van 2017 te bekijken

 
 

Beeldbewerking Photoshop Elements, reeds gestart

Voor wie: Deze workshop van 4 bijeenkomsten is voor iedereen die de basisworkshop Beter Fotograferen heeft gevolgd of al meer ervaring heeft met fotografie en zijn/haar kennis verder wil verbreden als het gaat om het digitaal verwerken en bewerken van de foto's. Hoe zet ik een foto recht, hoe pas ik kleuren aan, hoe werk ik vlekjes weg, zijn onderwerpen waarmee we aan de slag gaan. In deze workshop zal gewerkt worden met Photoshop Elements.

Dagen en tijden:

Dinsdag van 20.00 - 22.00 uur

13 februari, 6 maart, 20 maart en 3 april

Kosten: € 115,- p.p. incl koffie/thee en uitgebreide reader.

Aantal deelnemers: min. 4 personen, max. 6 personen.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Basisworkshop: Beter Fotograferen (nog niet gepland)

Voor wie: Deze workshop van 7 bijeenkomsten is voor iedereen met een camera waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn.

Dagen en tijden:

dinsdag avond 20.00-22.00 uur  
velddag 9.30-12.00 uur  
   

Kosten: € 185,- p.p. incl. koffie/thee en 2x lunch

Aantal deelnemers: min. 5 personen, max. 8 personen

Beschrijving: Een workshop voor iedereen die meer uit zijn/haar camera wil halen, weet dat de mogelijkheden er zijn, maar niet weet hoe. Een practisch gerichte workshop met volop mogelijkheden voor de eigen ontwikkeling.

Tijdens de workshop dagen zal er theorie besproken worden die aan de hand van praktijkopdrachten zal worden toegepast. Leren fotograferen is vooral doen en aan de praktijk zal in deze workshop dan ook veel aandacht geschonken worden. Tijdens de workshop worden ook thuiswerk-opdrachten gegeven. Deze zullen met de groep worden besproken.

Onderwerpen die in deze workshop aan bod zullen komen zijn: de werking van diafragma, sluitertijd en iso, instelmogelijkheden van je camera leren kennen, compositie en perspectief en de werking van licht. We zullen aan de slag gaan met natuur- en omgevingsfotografie, portretfotografie etc. De onderwerpen die aan bod komen zullen vooral ook door de groep worden bepaald.

Deze workshop bestaat uit 5 avonden waar vooral theorie en beeld besproken zal worden en 2 velddagen. U ontvangt een reader met daarin de besproken theorie.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Privé-workshops en Groepworkshops

 

Naast de workshops in groepsverband kunt u bij mij ook terecht voor een workshop-op-maat. De workshop wordt in overleg met u op uw wensen afgestemd. Wilt u een workshop voor een dag, een meerdaagse workshop voor u zelf of voor een groep... de mogelijkheden zijn er... ik bespreek ze graag met u....

Neem contact met mij op, ik bespreek graag met u de mogelijkheden..