I Home I Portfolio I Info & Prijzen I Workshops I Alpe d'HuZes I Links I Contact I

FOTOGRAFIEWORKSHOPS

Voor cursussen interieurfotografie bij het ETC Design Center in Culemborg, klik hier.

Cursussen bij Jannemieke Fotografie in Zetten/Hemmen:

 

Fotografie lezing en opening expositie - save the date!

Natuurfotograaf Johan van der Wielen komt naar Hemmen:

"...Mijn wens en drijfveer is de schoonheid van de natuur vast te leggen, anderen te laten ervaren wat ik ervaar en mensen enthousiast te maken over wat mij elke dag weer verbaast..."

Professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen (1975) wil het liefst de schoonheid en belang van natuur voor ons mensen laten zien. Met zijn enthousiasme, enorme energie en passie voor de natuur wil hij anderen inspireren zelf naar buiten te gaan om te worden overweldigd door zowel de grootsheid als kleinste details van het leven om ons heen. Zijn beelden bevatten meestal de ervaring en beleving , de sfeer en emotie. De natuur is zijn speeltuin om zich uit te drukken, zijn beelden zijn soms werkelijkheid en soms kunstzinnige uitingen. Het gaat hem niet om het weergeven van de werkelijkheid maar om het gevoel wat hij op dat moment ervaart, dat wil hij overbrengen.

Op deze avond neemt Johan u mee door de prachtige natuur van Nederland van de Limburgse heuvels tot aan de waddeneilanden.

Voor wie: Voor iedereen die geïnteresseerd is in natuur en natuurfotografie.

Dag: Dinsdag 20 november 19.30 - 22.30 uur

Entree: € 7,50 p.p.

Locatie: In Het Pakhuis, Boelenhamsestraat 7, Hemmen

Programma: Opening van expositie van JF Fotogroep 2018 en lezing door natuurfotograaf Johan van der Wielen.

Deze avond wordt georganiseerd door: Jannemieke Fotografie in samenwerking met CNME Hemmen.

 

JF Fotogroep 2019: u kunt zich al aanmelden!

Voor wie: Zoek je een enthousiaste groep mensen om samen mee te fotograferen? Wil je meer weten en leren over fotografie? heb je de basis onder de knie, kun je overweg met o.a. diafragma en sluitertijd, maar wil je een stap verder? Schrijf je dan nu in voor de JF Fotogroep.

Negen bijeenkomsten in een jaar met velddagen, theorie-avonden, een lezing, een wedstrijd, een jaaropdracht en vooral veel gezelligheid en fotografieplezier. Een besloten facebookpagina om foto’s te delen en te bespreken.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: macro-, straat-, portret- en nachtfotografie, witbalans en kleurtemperatuur, gebruik van een flitser etc. etc. Het programma wordt in overleg met de deelnemers gemaakt.

Dagen en tijden:

dinsdagavond 20.00-22.00 uur planning 2019 volgt
zaterdag 9.30-13.00 uur planning 2019 volgt

Kosten: € 275,- (incl. 3x lunch op zaterdag, excl. toegangskaartjes, reiskosten etc.)

Aantal deelnemers: min. 7 max. 15

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

hh

Klik hier voor een impressie van de activiteiten van de JF Fotogroep 2017

hh

Klik hier om de fotoreportages van 2017 te bekijken

 
 

Basisworkshop: Beter Fotograferen, najaar 2018, reeds gestart

Voor wie: Deze workshop van 7 bijeenkomsten is voor iedereen met een camera waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn. Voor iedereen die de camera vaak op de automatische stand heeft staan, maar wil leren om een mooiere foto te maken....

Dagen en tijden:

   
   

Kosten: ............ incl. koffie/thee en uitgebreide reader

Aantal deelnemers: min. 5 personen, max. 8 personen

Beschrijving: Een workshop voor iedereen die meer uit zijn/haar camera wil halen, weet dat de mogelijkheden er zijn, maar niet weet hoe. Een praktisch gerichte workshop met volop mogelijkheden voor de eigen ontwikkeling.

Tijdens de workshop dagen zal er theorie besproken worden die aan de hand van praktijkopdrachten zal worden toegepast. Leren fotograferen is vooral doen en aan de praktijk zal in deze workshop dan ook veel aandacht geschonken worden. Tijdens de workshop worden ook thuiswerk-opdrachten gegeven. Deze zullen met de groep worden besproken.

Onderwerpen die in deze workshop aan bod zullen komen zijn: de werking van diafragma, sluitertijd en iso, instelmogelijkheden van je camera leren kennen, compositie en perspectief en de werking van licht. We zullen aan de slag gaan met natuur- en omgevingsfotografie, portretfotografie etc.

Deze workshop bestaat uit 5 avonden waar theorie, praktijk en beeld besproken zal worden en 2 velddagen. U ontvangt een reader met daarin de besproken theorie.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Beeldbewerking Photoshop Elements, najaar 2018, reeds gestart

Voor wie: Deze workshop van 4 bijeenkomsten is voor iedereen die de basisworkshop Beter Fotograferen heeft gevolgd of al meer ervaring heeft met fotografie en zijn/haar kennis verder wil verbreden als het gaat om het digitaal verwerken en bewerken van de foto's. Hoe zet ik een foto recht, hoe pas ik kleuren aan, hoe werk ik vlekjes weg, hoe bewerk ik raw-foto's of jpg's zijn onderwerpen waarmee we aan de slag gaan. In deze workshop zal gewerkt worden met Photoshop Elements.

Geef uw mooie foto net dat beetje extra!

Dagen en tijden:

 

 

Kosten: .... p.p. incl koffie/thee, reader én het boek: Ontdek Photoshop Elements 2018.

Aantal deelnemers: min. 4 personen, max. 6 personen.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Privé-workshops en Groepworkshops

 

Naast de workshops in groepsverband kunt u bij mij ook terecht voor een workshop-op-maat. De workshop wordt in overleg met u op uw wensen afgestemd. Wilt u een workshop voor een dag, een meerdaagse workshop voor u zelf of voor een groep... de mogelijkheden zijn er... ik bespreek ze graag met u....

Neem contact met mij op, ik bespreek graag met u de mogelijkheden..

 

 
 
 
S