I Home I Portfolio I Info & Prijzen I Workshops I Alpe d'HuZes I Links I Contact I

FOTOGRAFIEWORKSHOPS

U kunt bij mij terecht voor groepsworkshops, maar ook workshops-op-maat. Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op.
 

JF Fotogroep 2021: meld je aan

Voor wie: Zoek je een enthousiaste groep mensen om samen mee te fotograferen? Wil je meer weten en leren over fotografie? heb je de basis onder de knie, kun je overweg met o.a. diafragma en sluitertijd, maar wil je een stap verder? Schrijf je dan nu in voor de JF Fotogroep.

Negen bijeenkomsten in een jaar met velddagen, theorie-avonden, een lezing, een wedstrijd, een jaaropdracht en vooral veel gezelligheid en fotografieplezier. Een besloten facebookpagina om foto’s te delen en te bespreken.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: macro-, straat-, portret- en nachtfotografie, witbalans en kleurtemperatuur, etc. etc. Het programma wordt in overleg met de deelnemers gemaakt.

Dagen en tijden:

dinsdagavond 20.00-22.00 uur wordt nog gepland
zaterdag 9.30-14.00 uur wordt nog gepland

Kosten: € 295,- (incl. 3x lunch op zaterdag, excl. toegangskaartjes, reiskosten etc.)

Aantal deelnemers: min. 7 max. 15

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

hh

Klik hier: impressie van de JF Fotogroep

 

Workshop: Beter Fotograferen

Voor wie:Voor iedereen die meer wil leren over fotografie. Laat mij weten wat u wilt leren en samen met u en eventuele andere kandidaten organiseer ik voor u een workshop van één bijeenkomst tot meerdere dagen.

Dagen en tijden: worden in overleg met u bepaalt

Prijs: afhankelijk van de door u gewenste workshop

Aantal deelnemers: vanaf 1 persoon

Beschrijving: Op zoek naar een basisworkshop fotografie of juist een meer specialistisch onderwerp verder uitdiepen? De mogelijkheden zijn er... neem contact op en ik bespreek het graag met u.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Beeldbewerking Photoshop Elements of Lightroom

Voor wie: Deze workshop van 4 bijeenkomsten is voor iedereen die de basisworkshop Beter Fotograferen heeft gevolgd of al meer ervaring heeft met fotografie en zijn/haar kennis verder wil verbreden als het gaat om het digitaal verwerken en bewerken van de foto's. Hoe zet ik een foto recht, hoe pas ik kleuren aan, hoe werk ik vlekjes weg, hoe bewerk ik raw-foto's of jpg's zijn onderwerpen waarmee we aan de slag gaan. In deze workshop zal gewerkt worden met Photoshop Elements.

Geef uw mooie foto net dat beetje extra!

Dagen en tijden:

 

 

Kosten: .... p.p. incl koffie/thee, reader én het boek: Ontdek Photoshop Elements.

Aantal deelnemers: min. 4 personen, max. 6 personen.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Privé-workshops en Groepworkshops

 

Naast de workshops in groepsverband kunt u bij mij ook terecht voor een workshop-op-maat. De workshop wordt in overleg met u op uw wensen afgestemd. Wilt u een workshop voor een dag, een meerdaagse workshop voor u zelf of voor een groep... de mogelijkheden zijn er... ik bespreek ze graag met u....

Neem contact met mij op, ik bespreek graag met u de mogelijkheden..

 

 
 
 
S