I Home I Portfolio I Info & Prijzen I Workshops I Alpe d'HuZes I Links I Contact I

FOTOGRAFIEWORKSHOPS

Voor cursussen interieurfotografie bij het ETC Design Center in Culemborg, klik hier.

Cursussen bij Jannemieke Fotografie in Zetten/Hemmen:

 

JF Fotogroep 2019: is reeds gestart

Voor wie: Zoek je een enthousiaste groep mensen om samen mee te fotograferen? Wil je meer weten en leren over fotografie? heb je de basis onder de knie, kun je overweg met o.a. diafragma en sluitertijd, maar wil je een stap verder? Schrijf je dan nu in voor de JF Fotogroep.

Negen bijeenkomsten in een jaar met velddagen, theorie-avonden, een lezing, een wedstrijd, een jaaropdracht en vooral veel gezelligheid en fotografieplezier. Een besloten facebookpagina om foto’s te delen en te bespreken.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: macro-, straat-, portret- en nachtfotografie, witbalans en kleurtemperatuur, gebruik van een flitser etc. etc. Het programma wordt in overleg met de deelnemers gemaakt.

Dagen en tijden:

dinsdagavond 20.00-22.00 uur 29 januari, 26 februari, 26 maart, 7 mei, 17 september, 12 november 2019
zaterdag 9.30-14.00 uur 20 april, 29 juni, 12 oktober 2019

Kosten: € 275,- (incl. 3x lunch op zaterdag, excl. toegangskaartjes, reiskosten etc.)

Aantal deelnemers: min. 7 max. 15

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

hh

Klik hier voor een impressie van de activiteiten van de JF Fotogroep 2017

 

Basisworkshop: Beter Fotograferen

Voor wie: Deze workshop van 7 bijeenkomsten is voor iedereen met een camera waarop diafragma en sluitertijd instelbaar zijn. Voor iedereen die de camera vaak op de automatische stand heeft staan, maar wil leren om een mooiere foto te maken....

Dagen en tijden:

Donderdag avond 20.00-22.00 uur  
Zaterdag 9.30-13.00 uur  

Prijs: € 195,- incl. koffie/thee en uitgebreide reader en 2x lunch op zaterdag

Aantal deelnemers: min. 5 personen, max. 8 personen

Beschrijving: Een workshop voor iedereen die meer uit zijn/haar camera wil halen, weet dat de mogelijkheden er zijn, maar niet weet hoe. Een praktisch gerichte workshop met volop mogelijkheden voor de eigen ontwikkeling.

Tijdens de workshop dagen zal er theorie besproken worden die aan de hand van praktijkopdrachten zal worden toegepast. Leren fotograferen is vooral doen en aan de praktijk zal in deze workshop dan ook veel aandacht geschonken worden. Tijdens de workshop worden ook thuiswerk-opdrachten gegeven. Deze zullen met de groep worden besproken.

Onderwerpen die in deze workshop aan bod zullen komen zijn: de werking van diafragma, sluitertijd en iso, instelmogelijkheden van je camera leren kennen, compositie en perspectief en de werking van licht. We zullen aan de slag gaan met natuur- en omgevingsfotografie, portretfotografie etc.

Deze workshop bestaat uit 5 avonden waar theorie, praktijk en beeld besproken zal worden en 2 velddagen. U ontvangt een reader met daarin de besproken theorie.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Beeldbewerking Photoshop Elements, najaar 2019, wordt nog gepland

Voor wie: Deze workshop van 4 bijeenkomsten is voor iedereen die de basisworkshop Beter Fotograferen heeft gevolgd of al meer ervaring heeft met fotografie en zijn/haar kennis verder wil verbreden als het gaat om het digitaal verwerken en bewerken van de foto's. Hoe zet ik een foto recht, hoe pas ik kleuren aan, hoe werk ik vlekjes weg, hoe bewerk ik raw-foto's of jpg's zijn onderwerpen waarmee we aan de slag gaan. In deze workshop zal gewerkt worden met Photoshop Elements.

Geef uw mooie foto net dat beetje extra!

Dagen en tijden:

 

 

Kosten: .... p.p. incl koffie/thee, reader én het boek: Ontdek Photoshop Elements 2018.

Aantal deelnemers: min. 4 personen, max. 6 personen.

Aanmelden: Stuur mij een mail (mail@jannemieke-fotografie.nl) met uw gegevens.

 
 

Privé-workshops en Groepworkshops

 

Naast de workshops in groepsverband kunt u bij mij ook terecht voor een workshop-op-maat. De workshop wordt in overleg met u op uw wensen afgestemd. Wilt u een workshop voor een dag, een meerdaagse workshop voor u zelf of voor een groep... de mogelijkheden zijn er... ik bespreek ze graag met u....

Neem contact met mij op, ik bespreek graag met u de mogelijkheden..

 

 
 
 
S